به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله سعدالدین صبح یکشنبه درجمع خبرنگاران در محل پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: طرح ساخت طوقه و دستک فلزی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی با همکاری این پارک موفق به گرفتن تأییدیه علمی اختراع از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران شد.
وی با اشاره به اینکه این طرح یکی از تکنیک های جدید مقاوم سازی موضعی و کلی قاب های بتن آرمه است اظهار داشت: طرح ساخت طوقه و دستک فلزی برای مقاوم سازی ساختمان های بتنی متعلق به پارک علم و فناوری و محققان و پژوهشگران دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان "علی خیرالدین، محمدکاظم شربتدار و ابراهیم امامی" می باشد.
سعدالدین با بیان اینکه، اجزای این سیستم مقاوم سازی به طور کاملا پیش ساخته بوده و تمام اتصالات آن به طور پیچی قابل اجرا است، افزود: در این طرح نیاز به جوشکاری وجود ندارد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان گفت: این سیستم، سازه را از گسیختگی تردد احتمالی در برابر بارهای رفت و برگشتی مثل زلزله مصون نگه می دارد.
وی گفت: به طور کلی این تکنیک مقاوم سازی را می توان برای تقویت قاب های بتن آرمه در برابر بارهای ثقلی و جانبی نظیر زلزله به کار برد.
به گفته سعدالدین اخذ تأییدیه علمی از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران بالاترین اعتبار برای اختراع در ایران به شمار می رود و فقط طرح های خاص دارای قابلیت اجرایی که برای اولین بار در جهان ساخته شده و نمونه مشابه ای نیز ندارد در داوری های بسیار تخصصی و دقیق می توانند تأییدیه علمی این سازمان را کسب نمایند.
نظر شما